• februāris, 2022
  • Jaunumi

    Apskata ziņojumus no februāris, 2022

    Atsauksme par ''48 stundas līdz slepkavībai''

    Lūk, lasītājas Līgas aizrautīgā atsauksme par Kontinents jaunāko trilleri - ''48 stundas līdz slepkavībai''!
    ------------------------------
    48 stundas līdz slepkavībai ir stāsts par vīrieti vārdā Ītans, kuru izlaiž no cietuma uz 48 stundām. Šis laiks viņam tiek dāvināts, lai apmeklētu savas māsas Ebijas bēres. Tiesa gan, viņam ir pamatotas aizdomas, ka viņa nemaz nav mirusi, bet gan kaut kur ieslodzīta .
    Kas notiek tālāk - izlaišanas dienā, viņš svēti apsolās, ka nepārkāps likumu, būs likumpaklausīgs pilsonis un tieši pēc 48 stundām atgriezīsies cietumā.
    Bet vai tad viemēr viss notiek kā plānots? Taču nē. Ir jāatrod māsa, ir jāatrod vainīgie un vēl jāatriebjas tiem. Lasot grāmatu, var tikai nobrīnīties, kādās tik nepatikšanās viņš iekuļās un kādus tik brīnumus viņš nenoskaidro saistībā ar Ebijas pazušanu!
    Es teiktu, romāns sastāv no vienas vienīgas spriedzes, jo liekas, ka pats esi izlaists uz 48 stundām un ir jāpaspēj izdarīt viss, kas ieplānots (un neieplānots)! Kāds miegs, kāda gulēšana? :)
    Agrāk neko no šī autora nebiju lasījusi, taču tagad, jāatzīst, viņš būs jāieliek plauktiņā pie iecienītākajiem rakstniekiem :)

    ŠĪS DIENAS JAUNUMS - ''Nozagtie laimes mirkļi turpinājums'' by DEVERO

    Mīļie lasītāji,
    vai atceraties Džūdas Devero un Tāras Šītsas pēdējo romānu ''Nozagtie laimes mirkļi''? Tas bija ļoti skaists, humorpilns un romantisks mīlas stāsts, par diviem cilvēkiem, kuri nedrīkstēja būt kopā.
    Taču nu ir iznācis šīs grāmatas turpinājums, kas solās būt tikpat asprātīgs, dzirkstošs un neatvairāms kā pirmais romāns :)
    Par ko šoreiz stāsts:
    Līemam O’Konoram šajā dzīvē ir tikai viens mērķis – savu mīļoto sievieti savest kopā ar citu vīrieti. Reiz, pats to neapzinoties, viņš mainīja likteni, kad iemīlējās skaistajā Korā Makleodā. Viņu mīlasstāsts bija kaislīgs un beidzās traģiski.
    Tomēr Līems saņem iespēju glābt Koru un ir gatavs uz visu, lai to izdarītu. Pat ja tas nozīmē atdot viņu garlaicīgajam Finlijam Volšam. Taču nekas nenotiek saskaņā ar plānu…
    Šis ir romantisks, humora, mīlestības un gaišuma caurstrāvots stāsts, kas mudina noticēt, ka laikam nav varas pār īstām jūtām.
    Ja ieinteresēju, droši ienāc šeit un līdz 15. februārim iegādājies ar -20% atlaidi!