• marts, 2022
  • Jaunumi

    Apskata ziņojumus no marts, 2022

    Vai āboli tiešām nekad nekrīt?

    ŠĪS DIENAS JAUNUMS!
    Laiena Moriartija ir radījusi fantastisku romānu, kas neļaus lasītajam vilties un liks saprast, ka grāmatas galvenie varoņi var būt arī jebkurš no mums...
    ĀBOLI NEKAD NEKRĪT ir sirdi plosošs, emocionāls un nervus kutinošs.
    Par ko stāsts?
    Vietējā sabiedrībā Delanijus ciena un mīl. Vecākus - Stenu un Džoju - draugi pat apskauž. Viņi ir kā īsti tenisa korta dievi, un viņu mīlestība vienam pret otru ir teju vai sataustāma.
    Taču viss mainās, kad pie viņu durvim pieklauvē kāda svešiniece. Drīz vien, bez pēdām pazūd Džoja, kas rada aizdomas, ka ģimene nebūt nav tik perfekta un mīloša, kā agrāk likās. Vai Stens būtu spējis nogalināt savu sievu? Vai varbūt aizdomīgā svešiniece glabā kādu bīstamu noslēpumu?

    Lūsijas Folijas jaunākais trilleris jau klāt!

    ŠĪS DIENAS KARSTAIS JAUNUMS!
    Tikko no tipogrāfijas, veikalu grāmatu plauktos jau gozējas jaunākais trilleru meistares Lūsijas Folijas romāns ''Apartamenti Parīzē''!
    Skan intriģējoši? Tā arī ir!
    Lūsija Folija ir fantastiski talantīga autore, ko latviešu lasītāji jau ir iepazinuši ar romānu ''Viesu saraksts''!
    Par ko stāsts viņas jaunākajā romānā:
    Gribot pārmaiņas dzīvē, Džesa dodas uz Parīzi pie sava brāļa Bena. Tomēr, kad Džesa ierodas norādītajā vietā, ekskluzīvā dzīvokļu namā, brālis viņu tur nesagaida. Kur gan Bens ir pazudis? Un kā viņš var atļauties īrēt tik dārgu mitekli? Meklējot atbildes, Džesa iepazīstas ar Bena kaimiņiem, kuri izturas visai rezervēti. Liekas, katram ir kaut kas slēpjams. Katrs viņas acīs kļūst par aizdomās turamo…

    ENDRŪ MEINA jaunākais trilleris jau pieejams!

    ENDRŪ MEINA jaunākais trilleris jau pieejams e-veikalā www.kontinents.lv un visās labākajās grāmatnīcās! 
    Ši romāns ir lasītāju ļoti gaidīts, jo ir spējis aizraut lasītājus visā pasaulē ar saviem iepriekšējiem darbiem - ''Naturālists'' un ''Rotaļlietu vīrs''. Endrū Meins liek sarauties šaušalīgās bailēs un rada sajūtu, ka pats esi ierauts notikumu virpulī!
    Par ko stāsts šoreiz:
    Policijas ūdenslīdēja Slouna Makfersone kāda ezera dzelmē atrod pamestu furgonu, kurā atrodas četru pusaudžu līķi. Šie jaunieši pirms 30 gadiem pazuda bez vēsts, kad kopā bija apmeklējuši rokkoncertu. Izmeklētājiem tas izskatās pēc traģiska negadījuma. Taču Slouna uzskata, ka notikusi brutāla slepkavība. Vēl vairāk – vainīgais joprojām turpina nogalināt.
    Ienāc e-veikalā un iegādājies ar -20% atlaidi!